26 June 2013

PEMENANG SEGMEN TOPUP BY DEDEQ [PART 2]

assalamualaikum ..

selamat petang eberibadi .. eh .. cam nak same dengan abby abadi je kan ? hahaha .. 

haaa . petang ni nak wat pengumuman pemenang tuk segmen topup by dedeq kali kedua ..

pemilihan pemenang kali ni masih menggunakan khidmat random.org dan referral URLS .. lepas nikah nanti nak gune khidmat suami lak .. hahaa . erk . ok ok . takde mengena pun dengan kaedah pemilihan pemenang .. 

ok .. 

antara pemenang-pemenangnya ialah .. jeng jeng jeng ..

PEMENANG TOPUP RM5 X 6 ORANG








PEMENANG DRESS PEPLUM


boleh chek no bertuah kat SINI

Kepada pemenang TOPUP sila tuntut hadiah korang dan sila beri maklumat seperti dibawah :



No bertuah :
Link entry :
Pelan prabayar : DIGI/CELCOM/MAXIS

TUNTUT HADIAH : DEDEQ DE WISHES

SILA TUNTUT HADIAH SEBELUM 1 JULAI 2013

8 comments:

Hana Jalil said...

tak de rezeki.. tahniah pada pemenang. :)

RaisyaSukor said...

sedih

Deqla Manjew said...

tahniah buat pemenang... ;)

trah zain said...

kak jie, nak jugak, baut ang pau raya nanti,,haha (^___^)

.::: Princess MOMOY :::. said...

tahniah pada semua pemenang. rajin dear buat GA =)

lai lai lai lulur spa harga murah-murah

http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/06/jom-melulur-badan-di-rumah.html

hainom OKje said...

Tahniah kpd pemenang!

samofa said...

alamak..dah terlambat..
tak dapat nak claim topup..sob3..

Anis Zahidi said...

alamak ! dah tlmbat nak claim :( xpe la xada rezeki .