21 June 2013

8SHARE , CHURP2 DAN BLIN.GD

oooh , teramat malas aku nak share link 8SHARE .. CHURP-CHURP dan BLIN.GD . hahaha .. tapi bila buka je akaun . wahh . banyak . hahaha .. tapi takla sebanyak yang cam aku harapkan .. sebab ? sebab aku malas . wahaha . malas nak share sangat .. takpe . pelan-pelan kan .. hahaha . ayat pujuk diri sendiri .. 


8SHARE
 yang ni boleh CASHOUT bila da cukup rm50
 

CHURP-CHURP
 yang ni boleh CASHOUT bila da cukup rm100
 

BLIN.GD
 yang ni boleh CASHOUT bila da cukup rm100 


kihkih . sikit je yang aku punyer .. jom la daftar . mana tahu rezeki korung melimpah-limpah . hehehe ..

lepas daftar dan nak share link korung kat page FB aku pun boleh .. 8SHARE , CHURP2 DAN BLIN.GD

4 comments:

huny madu said...

Sikit2 lama2 jadi bukit.. dr akak langsung xreti guna tu hehe

Cik Fie said...

wah ! banyaknya earning dia ;)

www.cikfie.com

ainur roslan said...

wah, rajin dedeq buat duit hehe

ainur roslan said...

blog ainur x buat2 duit pun, haha malas :p