12 June 2013

PEPLUM DRESS CUTTING MERMAID

 SOLD OUT

 SOLD OUT

AVAILABLE

 AVAILABLE

AVAILABLE

SOLD OUT


teaser : Peplum Long Dress Cutting Mermaid dibahagian Skirt Limited Edition ye !
(kami buat sedikit kelainan di bahagian skirt & jahitan lipatan di bahagian pinggang) 
LAWA HABISSSS TAWWW !!!
Rugi sangat kalau x order! hanya RM 59!

Material : Lycra berat, jatuh & x jarang taw!
Free size : muat dari size SS-M! Sgt2 stretchy ye~
Ade 6 warna yg super cun!
(Mustard , Purple, Dark Brown, Red-Cherry, Electric-Blue & Hot Black)
Labuh Dress : 57 inci, Tinggi Model : 157cm

pos RM5 semenanjung , RM8 sarawak dan RM10 sabah

untuk order boleh wassap kat no 0133458296 , pm kat PAGE namie MINIMARKET atau pm kat FB DEDEQ DE WISHES

5 comments:

tenku butang said...

cunnn!!! tp yg purple tu laju bebenonya SOLD OUt! hu2.. cantik lah semuanyaaa..!

Farah Waheda Wahid said...

ala...colour mustard tu sold out ke? hu hu hu...

Deqla Manjew said...

nk tau saiz SS tu saiz 35 atau 36 ye?

hainom OKje said...

MMg cantik Deq...tp masalahnya body akakkkk...yg tak berapa nak sesuai! hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

uihh... yang cantik cepat betul sold out . grrr