15 February 2014

CARI SPONSER UNTUK GA 17/02/2014

Assalamualaikum

Agak-agak ada lagi tak yang nak join GA dari dedeq ni ? Kali ni rasanya nak buat GA " Aniversary semek dan mamat " hahaha .. cun dak tajuk GA tu ? Grrr .. macam lawak je kan .. tapi nak buat jugak .. hahaha ..

Emm .. syarat kali ni .. deq nak suruh buat ucapan / ayat sikit semperna aniversary dedeq ni .. harap ada la yang nak join ye (^_*)

DAN .. dedeq pun nak cari sponser .. tu pun kalau ada yang nak jadi sponser .. kalau takde pun .. takpela .. tapi hadiah dari dedeq tetap akan ada .. wink wink .. 

Dalam perancangan nak start GA ni 17.2.14 - 22.2.14 .. sebab ? sebab 22.2.14 tu tarikh aniversary ke 1 tahun dedeq dengan SI MAMAT .. 

Harap penyertaan kali ni dapat sambutan lah ye .. 

Terima kasih .. 

Sape-sape sudi jadi sponser boleh bagi detail kat FB Dedeq DE Wishes 



5 comments:

Dzureen Darwis said...

I sudi I sudi *Angkat tangan*

Hafiszan Kamarudin said...

Assalamualaikum, ada GA akan datang boleh sertai

Hafiszan Kamarudin said...

Assalamualaikum, ada GA akan datang boleh sertai

Deqla Manjew said...

terlps pndg entri ni..huhu.. terlps sudah jadi sponsor..

Zara Nurhaidah said...

fuuhhh.. tajuk xbleh blaaahh.. hahaha. zara bru join ari ni Ga dedeq.. ^^