1 February 2013

KESULITAN AMAT DIKESALI

assalamualaikum ..

aku sekarang on9 dengan hempon je ..

rindunye aku kat blog ni ..
makin sibuk makin sibuk je .. kehidupan yang aku dapat rasa hari jumaat je .. tu pun kalau tak pergi ke kedai .. kalau pergi .. memang takde life .. uwaaaa .. sedih wooo . kerje hari jumaat je cuti .. hikhik .. poyo je kan .. maaf la .. aku memang camni pun . kuikui ..

korung .. maaf .. lappy aku buat hal .. xberape nk sihat .. tu salah satu sebab kenapa blog aku takde post baru .. hehe ..

oh ye .. alhamdulillah .. hadiah yang aku post trip pertama da selamat sampai dengan jayanya kepada mereka yang bertuah .. trip ke dua akan menyusul .. hukhuk ..

korung rindu aku tak ni ? rindu ? hihi . meh aku kasi pic aku yang terbaru erk . kuikui ..

16 comments:

nur azian said...

nak adiah jugak dedeq..
jemput lawat sini dan share sket pandangan..

www.muslimahcintaiilahi.blogspot.com

hainom OKje said...

kui..kui... patut pun lama tak menyinggah...
mestilah merinduimu.... huhu
Psst....Penyu tu dah sampai semalam! TQ...

hainom OKje said...

kui..kui... patut pun lama tak menyinggah...
mestilah merinduimu.... huhu
Psst....Penyu tu dah sampai semalam! TQ...

Mia Liana said...

ala sweetnya.... tak mo sedih2 ya...

jaakechik said...

salam dedeq, jaa nk bagi pengakuan ikhlas utk dedeq ni :

1.) terima kasih sebab bagi brooch ya. nah ni entry pghargaan buat kamu : http://www.jaakechik.com/2013/02/brooch-satin-pemberian-dedeq.html

2.) jaa suka font tulisan entry dedeq yang ini. simple dan mudah difahami. hope terus gunakan font ini.

p/s : maaf kalau mengguris hati. jaa ikhlas menegur ni.

zaza nizam said...

Alhamdulillah.. thanks dedeq!

Puteri Nur Hidayah said...

Rindu...rindu.. HEHEE! Kerja kat kedai mana..?

Farah Waheda Wahid said...

memang rindu kat deq...ooo padanlah lama menghilang... I miss you deq...

cci said...

iye ke.. alahai.. lappy akak pun sama... adeh... tetiba jerk dia padam sendiri.. huhuh

nik ros said...

bz yea. bz cari duit tak pe.
rajin2 berkerja ok

CiK FizA said...

syiannya dye lappy buat hal. xpe. dh ok nnt, on9 sampai lebam ye. hikhik :DD

Sue PeLik said...

neh mesti tangkap gambar depan cermin neh?? hahahhaha

Sue PeLik said...

neh mesti tangkap gambar depan cermin neh?? hahahhaha

azizah :) said...

pewwitt..

xpe slow2.. nnt lappy dah ok..boleh berblog dgn jayanya.. akak pon jrg berblog skrg..huhuhu

Shida Radzuan said...

comel deq ^_^

Mrs Velentine said...

rindu kat dedeq