22 August 2012

: : aMBiLLaH TuBuH Ku SaYaNG .. RaSaLaH SeMua .. iNi uNTuK aWaK SaYaNG .... ! : :


“Nah!. Ambillah tubuhku!Rasalah Semua! Ini untuk 
awak sayang. Awak mintak apa saja I akan kasi. Tapi please dont leave me honey”..
Wah best!.

Terus lah teman lelakinya melahab dan meratah tubuh teman wanitanya. Yummy sedap betul!.
Esok abang nak lagi boleh?.

“No problem dear. Asalkan U tak cari awek lain. I sanggup”.
Wah!. Tersenyum lebarlah si teman lelakinya!. Best ni. Ada can.

Beraksilah pasangan tersebut dengan aksi yang penuh dengan kasih sayang yang berpaksikan kasih sayang syaitan.
Ada yang beraksi dengan bertudung tanpa baju (fewwiit).
Ada yang beraksi dalam bilik terus (cayyalah wei).

Ada yang beraksi kat taman-taman (cuba try tengok kat tempat korang ).
Ada yang beraksi kat depan masjid! (agak-agak sikit wei!).

Wah happy betul pasangan ni. Siap rakam-rakam guna phone sebab nak buat kenangan.
2-3 minggu selepas itu. Si awek call teman lelakinya. ‘Abang!. I ngandung ni!. Mcm mana ni?. U kenelah jadi suami I. U kena tanggungjawab!. U kena ingat janji U dulu!.”..

“One switch at a time”. Apa maksudnya?

Si teman lelaki “……………….”.
Kenapa u tak jawab honey?. Tanya si awek.

Apa yang dijawab si teman lelaki? “…..Tut….Tut….Tut…”..Handphone ditutupkan!.
Bukan main terkejut si awek!. Call lagi si teman lelaki. Kali ni dia angkat. Tapi suara orang perempuan. Kata perempuan tersebut

“..Please try later..”. Jeng jeng jeng!!!…hampa nak buat apa time tu?.
Nangis air mata darah?. Sudah tentu tidak berguna lagi. 4 Bulan selepas itu. Ambik kau. Perut sikit punya besar. Mak ayah ingat anak dah jadi gemuk sebab makan banyak (orang gemuk jangan terasa huhu). Selama ni badan kecik je.

Oh! rupa2nya dia mengandung!. “Keluar kau dari rumah ni!. Kau bukan anak aku!. Aku tak pernah ada anak kotor macam kau!.”..
Maka keluarlah wanita tersebut dengan penuh hina dan kesedihan yang tidak terhingga. Ke mana nak pergi?. Ok lah rumah kawan.

“Eh asal awak gemuk semacam ni?. Kenapa awak nangis ni?. Ada problem”?. Tanya si kawan.
Dia menjawab. “I baru kena halau dari rumah. Actually I hamil anak bf I. Tapi dia dah lari.”…
Betapa terkejutnya si kawan.

“Eh pergilah kau dari sini!. Aku tak pernah ada kawan yang perangai buruk macam kau ni!.”
Kedegang bunyi pintu ditutup. Apa kes?. Ha nangislah kat situ. Ibu bapa dah halau. Sekarang ni kawan pun dah halau. Mereka masih lupa untuk bertemu dengan Allah yang Maha Pengampun dan Maha Penyayang..

Sampai masa yang cukup. Anak yang dikandungnya pun keluar. Oh!. Ingatkan nak peluk cium anak tu dengan penuh kasih sayang!. Dia pergi tikam pulak anak tu!. eh-eh dia pi sumbat si bayi comel tu ke dalam lubang tandas!.

Tak boleh juga. Dia buang dalam tong sampah. Diabiarkan anaknya dirobek-robek anjing!. Celakalah kau perempuan!.
Sudahlah berzina, kemudian membunuh pula?!.
Last-last. Hidup dah tertekan.

Maka dia ambil keputusan naik atas bangunan paling tinggi.
Kemudian, menjadi ala-ala superman. Nak buat apa?.
OH TIDAK!!. DIA BUNUH DIRI!.

Maka melayanglah tubuh wanita itu menghempas ke tanah. Terburai isi perut, otak dan segala-galanya. Maka tamatlah riwayat hidup wanita itu yang akan mendapat azab Allah di akhirat.
Ingat sudah selesai selepas membunuh diri?.

No way!. U tunggu azab Allah!.

SUMBER : penpatah

14 comments:

Norashiqin Kamaruzaman said...

nauzubillah...mintak jauh kan benda ni semua...maklumlah cinta itu boleh membutakan sesiapa sahaja...kan...=) sanggup gadaikan ape saja...last2 diri sndriri yang merana...

dEdEQ dE wIshEs said...

YUP3 .. SYGG XMESTI KNE KASI SEMUA MENDE YG ADE .. HMM .. MINTAK JAUH .. AMIN

merahitujambu said...

glup...ngeri je kata2 akhir tu

LALABIELA said...

perghhh.. cerita yg menusuk kalbu.. good job.. ingatlah azab Allah untuk diri saya sendiri sebenarnya..

jaakechik said...

very nice entry! hope dpt dijadikan pgajaran pada anak muda sekarang. zina makin berleluasa skrg, usahkan yg muda, yg tua pon ada. nauzubillah! mohon dijauhkan dari anak jaa esok2...

elyna mirsada said...

jgn kerana syg maruah diri melayang..

dEdEQ dE wIshEs said...

MINTAK D JAUHKAN MENDE2 CAMTU .. AMIN ..

shidaR said...

huhuhu..minta jauh dr perkara mcm ni huhuh..ssiapa yg baca entri ni blh djadikan pgajaran tuk semua..sama2 la kite jaga :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SAME2 LAH KITE .. INSYA ALLAH

cci said...

errr...errmmm... terkedu bila baca enrty ni.. tp amat berguna sesangat.. ingat2 la ek.. didunia sekang ni pon allah da bg cash... eeii... risau tul di masa2 akan dtg...

dEdEQ dE wIshEs said...

A AH SIS .. CUKUP MERISAUKAN .. MINTAK2 XJADI MENDE2 GITU .. AMIN

zOeY zAu YaH said...

kene igt allah slalu.jgn mudah ikut nafsu.sama2 ingatkan diri kita..smoga allah lindungi kita dari hasutan syaitan dlm mksiat.

dEdEQ dE wIshEs said...

AMIN AMIN ^_^

najwa atiqah said...

terbaik kak..siap ada nasihat... (y)