13 July 2014

SPSHOPS PENIPU ? I DON'T THINK SO

Assalamualaikum 

Memang dari mula aku susah nak percaya benda-benda yang perlu keluarkan modal ni .. serius . rata-rata kawan duk ngajak masuk .. tapi aku tolak bulat-bulat sebab aku TAK MINAT ! .. 

Tapi itu DULU dan sehingga SEMALAM .. aku dah TERIMA dan telah JOIN SPSHOPS ni .. alhamdulillah .. dengan bermodalkan RM10 , aku da dapat RM32.80 .. fuhhh .. tunggu RM100 dah boleh cashout .. terus masuk akaun .. dan bonus lain . kita boleh tebus dengan barang . 

dan harini aku dapat ............



Jom tengok penerangan dengan lebih lanjut

Apa itu SPShops? 
SPShops.Com atau SP Club International Sdn diasaskan pada tahun 2008 dan berdaftar dengan ROC di Malaysia dengan nombor pendaftaran 853130-H dan beralamat di No 69 Jalan Cyber 1B/3, Cyber Vally Commercial Centre, Cyberjaya, 43800 Sepang, Selangor.


SPShops diasaskan oleh Encik Adnan Ismail yang juga bertindak sebagai CEO SP Club International. Beliau berpengalan puluhan tahun dalam dunia direct marketing dan juga terbabit dalam membangun software dan backoffice untuk syarikat tertentu malah juga merupakan orang yang bertanggungjawab membangunkan perisian SPShops.
Laman SPShops ini dibina bermula pada tahun 2012 selaras dengan visi beliau untuk memiliki sebuah empayar perniagaan online mirip Mudah.My Ia mengambil masa sekitar dua tahun untuk disiapkan. Namun berbeza dengan Mudah.My En Adnan membangunkan syarikat yang 100% bumiputra ini dan berhasrat untuk berkongsi keuntungan syarikat dengan orang ramai yang menyertai syarikat samada sebagai reseller, merchant atau pelanggan dan membantu perkembangan syarikat ini. Harapan beliau adalah untuk menyaingi Mudah.My secara sihat selain membantu masyarakat .

Modal RM10 sahaja. Dia ada pakej RM10, RM50 dan RM100. Untuk dapat limpahan bonus matriks digalakkan join semua pakej dengan modal RM160.


Tetapi RM10 pun memadai pada peringkat awal ini. Ajak ramai-ramai join. Modal pejam mata pun boleh sertai.


Okay, dah baca dekat atas ni? So macam mana nak join? aku tak macam orang lain, and aku tak paksa pun. Nak boleh, tak nak pun boleh. Senang je! Apa-apa pun, aku lebih suka orang ramai register dulu. Register FREE je, bukannya kena bayar pun.



Register FREE tau! Mcm Sign up FB tu, buat username, password and lain-lain.


Tapi ingat tau, dekat bahagian sponsor tu letak dedeqdewishes sebab tu username aku.

Sama jugak nanti, korang akan guna username korang untuk jalankan real business ni dan jangan lupe contect aku untuk start (^_^)

Okay next, baca lagi tau! aku copy paste sedikit sebanyak info untuk semua orang baca :)


LEBIH BAIK MENCUBA DAN MATI DARI MATI DAN TIDAK MENCUBA


Anda semua berpeluang bersama-sama untuk menjana income di dalam bisnes ini. 

JOM bersama-sama menjayakan biz iklaneka online ini.. anda akan dibantu sepenuhnya. memang terbaeekkk!!

Bagaimana ianya berfungsi??


 KITA YANG TERAWAL...

Anda patut merasa bangga dan hebatt sebab anda merupakan generasi pertama yang tahu berkaitan dengan biz ini. bukan nak propa atau nak saiko tetapi ianya memang BENAR...

Tiada paksaan untuk sama-sama join biz ini tetapi alangkah indahnya kita dapat bersama-sama menjayakan dan meraih kekayaan di dalam bisnes pengiklanan online ini.


mari kita tengok apa yg menarik kat sini? 


Okay, dalam business SPShops ni ada 3 pakej tau! Memang ketiga-tiga pakej ni berbaloi insyaAllah.

Kita kena yakin sebab aku yakin rezeki memang Allah SWT yang bagi. Kita usaha dan cari peluang untuk dapat rezeki lebih.

Dekat bawah ni, ada diterangkan pakej2 yang ada dan pilihan yang korang boleh buat untuk pilih pakej mana yang paling sesuai. 

Pilih yang terbaik tau! Jangan menyesal nanti :)

Aku copy paste lagi. Baca tau dekat bawah ni.

gambar kat atas nie menunjukkan pelbagai bonus networks yang bakal dinikmati oleh anda jika anda berjaya menaja apa jua jenis pakej yang disediakan oleh spshops.com dan setiap pakej yang diambil oleh pelanggan kita... berpotensi meraih income sehingga 1 juta atau lebih. memang masyukk!!



Berdasarkan jadual diatas, walaupun anda join pakej paling rendah iaitu RM10, namun anda juga berpeluang dan berpotensi untuk meraih sehingga 1 juta dengan syarat dapat menaja 12 orang dalam masa 30 hari. 

Sekiranya anda gagal dan hanya mampu menaja mak dan ayah jer... so anda masih juga berpotensi untuk raih keuntungan sebanyak RM20,000 (cukup 10 level) . 

Dan jika anda gagal / pasif / bosan/ malas nak menaja langsung / memang takder kawan kat dunia ni...anda tetap berpotensi untuk meraih keuntungan sebanyak RM1,000 bila cukup 10 level di bawah anda kerana syarikat mengunakan system matriks. 

Ha, so macam mana? Sebab tu aku tak tunggu, aku terus join sebab modal rendah sangat.

Kalau takda orang nk join pun aku tak kisah, sebab aku dah dapat modal balik.

Takda masalah. Just CUBA! AMBIL PELUANG! 

Pape pertanyaan boleh direct contect dengan deq .. 

FB : dedeq de wishes
WECHAT : DEDEQDEWISHES
WHATSSUP / MSJ : 0133458296


9 comments:

Mimi Chin said...

Saya dh joi..income sbulan 1k stgh.rajin taja org dpt la hasil.. :-)bknnya mhl pn..Rm10 je..

Nurul Faiz said...

haha... saiko. nak join jugak dedeq :)

syaidah awi said...

done registerd.then camne?
hee

Yusri Idris said...

Mmg bley wat duit bisnes ni...terbaik..whatup sy 0134192634..sory tumpang...hehhe

Yusri Idris said...

Mmg bley wat duit bisnes ni...terbaik..whatup sy 0134192634 ..sory tumpang...hehhe

Suriyadi Mareka said...

Slm semua..jom jom kita join spshops ramai2! modal rm10 je pn..potensi dpt rm1k!!
Berminat? whatsapp saya di 0148867410..boleh tnya2 dulu =)
Join free>>https://www.spshops.com/adieygdiey ''FAST ACTION FAST RESULT''

Miss_Ain said...

Kita da join letak sponsor nama awak. Hehe ;)

Miss_Ain said...

Lps register macam mana nak bayar?

Siti Suhaila said...

Kalau tak menaja dpt duit paling lama berapa bulan??