20 July 2014

8SHARE | BUAT DUIT TANPA MODAL

Assalamualaikum . 

Mesti dengan sekarang ni .. korung tercari2 peluang untuk buat duit tanpa keluarkan modal walau 1 sen pun kan ? HAAAA .. aku leh jawab pencarian korung tuh .. 

Meh join 8SHARE .. iklan dah disediakan .. cuma perlu share dan kalau orang bukak iklan yang kita share tu .. kita akan dapat rm0.20 .. walaupun nilai sikit .. cuba bayangkan kalau 50 org klik iklan yang kita share tu .. dah dapat rm10 kan .. bila dah cukup rm50 .. dah boleh cashout .. 

Aku dah banyak kali CASHOUT . Tak percaya ? Boleh tengok bukti kat sini --->  http://najihah90.blogspot.com/search/label/8SHARE

Nak JOIN jugak dan buat duit cam aku ? boleh daftar sini -->  DAFTAR 8SHARE

Kalau dah siap daftar tapi tak paham .. boleh tanya aku ..

FB : dedeq de wishes
WECHAT : DEDEQDEWISHES
WHATSSUP : 0133458296


5 comments:

hana hadi said...

Pernah dengar pasal ni.nak buat tp xtrbuat.hehe

siti zawiah said...

dah lama join 8share..tgh tunggu cash out yg ketiga sekrg.. :)

munirah rahman said...

semoga terus dimurahkan rezeki

Xprezzo said...

good luck...wish me luck too

aien hermionie said...

Bagus 8share ni.. skrg dah boleh cash out 2 kli sebulan kan...