22 July 2014

PLANNING BERCUTI LEPAS NIKAH

Assalamualaikum

Lagi 17 hari .. aku dah nak bertukar status ke PUAN .. PUAN u all .. PUAN .. hahaha .. 

Alhamdulillah . Syukur kehadrat illahi .. semua dipermudahkan walaupun ada beberapa hal yang menduga kami .. 

Jadi untuk tenangkan pikiran dan merangkap HONEYMOON .. ececeh . gatai dah .. gatai dah .. aku buat PLANNING nak ke CAMEROON HIGHLAND .. tapi tadi ada aku duk ajak blogger EMAS PUTIH ke sana .. dia bagi idea tuk ke COLMAR BUKIT TINGGI .. 

Wow .. serius .. lepas google image tadi .. terus terpikat . automatik CANCEL ke CAMEROON HIGHLAND  dan terus PLAN nak ke COLMAR BUKIT TINGGI tu .. hahaha

Eh .. tak penah pergi dan takleh bayang ke camne tempat tu ? meh aku saji kan sikit gambar tuk MEMBULAT kan mata . hahahaha 

*semua picture amik kat GOOGLE 




Cantik kan ? HAAAAA .. dengan itu .. aku da bincang dengan CIK TUNANG merangkap CIK SUAMI .. dia setuju ..

Sekarang tumpu untuk kumpul DUIT . kihkih . 

SEKIAN ..

* KALAU ADA TEMPAT2 YANG MENARIK LAGI .. BAGITAHU LA . KOT2 AKU ADA BAJET LEBIH .. BOLEH PEGI . KIHKIH ..

MEKASIH 


6 comments:

mama ka0ri said...

tak pernah sampai lagi tempat tu...nampak cam menarik gak..hihi..

sYiRa LoKMaN said...

teringin juga nak pergi situuuuuuu

Xprezzo said...

ni bukit tinggi kat pahang tu ke kat frazer hill??

CXopportunities said...

amboi!! gatai naaa. hahaha. tkpela, nanti dah halal, tk jdi mslh nk gtl2 dgn suami. huhu. cx b4 ni unplan honeymoon ke cameron highland. next destination baru nk plan tmpt. tp not sure lg kemana. anyway, mcm best jgk tmpt yg dedeq suggest ni. menarik. nak google jugak la. huhu mane tahu leh jmpe dedeq dkt sana. hahaha! jom pakat pilih date sama nk ke sana!!

Deqla Norumara said...

mmg cantik pun sini.! tp akak sendiri lom penah gi..hihihi.kalo ada bajet, cameron tu pun boleh je gi. :)

aien hermionie said...

Kt mana tempt ni? Cantik lah..