7 January 2014

AKIBAT NAK CANTIK

Sebab nak comel, kite pkai mcm2 kat muke kan beli itu beli ini pantang org promot la..konon nye nak bg putih licin tegang dan sebagainye..tp kite xtaw bende tu diperbuat dari gape .. first gune mmg cantik kulit tegang putih dan sebagainye..last2 ni yang jadi..bahaye sangat2 .. bersyukurlah dengan ape yang dikurniakn untuk kite


11 comments:

NinaAz said...

Huuuu....sebab tu bhy kalo main try2 ni. Huuu

Azwar Syuhada said...

Nice sharing. Jadi nak pakai or try sesuatu tu kena selidik dululah.. :)

zaza nizam said...

betul tu.. adk zaza pun pernah pkai 1produk mmng meletop tpi xsesuai.. siap org tu ckp mula2 pakai mmng mcm ni.. adik zaza siap pegi jpe doktor terkejut la.. doktor bgi ubat. alhamdulillah :)

BudakVanilla said...

btl2 . .sekarng wujud macam2 produk so kita kena la hati2. . :)

elhoub said...

u pakai cosmetic apa ni...cuba share.nasihat saya lah ,jgn pakai kosmetik buatan malaysia sebab terlalu banyak keraguan.lantaklah org nak hentam saya apa sekalipun,saya tau hakikatnya.so kalau boleh pakai product drugstore sahaja,kalau dah mampu pakailah kosmetik counter.ada sorang doktor dah duduk kat london dari umur dia 14 tahun,skang dia dah umur 30-an,citer kat saya dia berhabis 20k nak pulihkan kulit dia rosak.dia pulihkan pun guna kosmetik dari switzerland.so skang dia nasihatkan pakai brand Simple jeh,dan rajin2kan steam muka sbb ni rahsia kecantikan orang jepun

cik yaya said...

betul tu..jangan terlalu obses sampai membahayakan diri sendiri

Deqla Manjew said...

hmm.. taksub sgt nak cantik.. inilah padahnya.. kdg2 pompuan ni suka sgt bertukar2 produk.. boleh rosakkan kulit tau.. mcm akk setia dgn safi jer sejak zaman remaja. heee...

Farisha said...

Awak nyer skin ker? boleh tanya produk apa yg jadi camtu? Saya baru nak bercarik serum atau cream muka, lepas tengok kes awak canih. Jadi takut plak nak beli.

Eellee Nana said...

bahayanya jd macam ni..produk apa ye?
bg sy, better tgk produk yg natural, biar lmbt kesana asalkan ok

Shida Radzuan said...

ishhh ngeri lak huhuu..

Amira Ashikin said...

kesian nye yg jadi mangsa :3