20 January 2014

8SHARE | CASHOUT KE 3 (akaun ke 2)

Assalamualaikum

Alhamdulillah

Rezeki dari 8share buat kali ke 3 .. syukur sangat-sangat .. 

Jumlah yang terkumpul sekarang ni dah rm200 dan akaun yang lepas rm200 .. dan jumlah semua dah rm400 hasil dari 8share ni .. Lepas la sikit untuk cari 2 3 benda untuk buat hantaran nikah . hahaha ..

SIGN UP free .. tapi untuk dapatkan duit ni .. kena rajin share iklan yang ada .. nak join gak ? meh SIGN UP kat sini 8SHARE




* ada orang TANYA .. "kenapa sign up rm81 tapi dapat rm80 ?" "tipu ke ?"
- hehehe .. RM1 tu dia potong cash proses .. bukan tipu ..



5 comments:

NinaAz said...

waa. syoknyaaa :)

cik amal said...

amal baru sekali
klu kumpul, banyak owww

huny madu said...

Tahniah deq, akak punya agak slow la hehee.. masih menanti ni

siti zawiah said...

wow..banyaknya..Za pun dah ada rm200,tapi tak pernah cashout lagi..

Amira Ashikin said...

Waaaa untunglahh cemniee