14 May 2013

SAIZ JARI

Assalamualaikum .. Hi semua .. Ape kabare ? Hihi . Rindu dedeq tak ? Haha . Bajet ade orang bace blog je kan . Da lame tak intai blog kesayangan ni dan dah lame tak blogwalking . Maaf . Bukan tak mau . Tapi lappy tak sihat lagi . Lame giler bersawang kat hospital tu . Takde kabar berita pun . Uhuk
sedihhh . Mampukah ia dibaiki ? ..

Eh eh . Panjang pulak bebel . Haha . Ok . Berbalik pada topik . SAIZ JARI .. haaaa . Korung . Ape petanda bila lelaki tetiba minta SAIZ JARI kita ? Hikhik .. Jeng jeng jeng .. Dalam kepala ni asyik pikir .. Cincin tunang ke ? Wahaha . Terperasan la pulak kan .. Opsss . Harap betol . AMIN .. doakan betol tau . Hehe . Gatal nak nikah da . Huahuahua ..

Ook sekian . Jumpe lagi lain kali .. Mmmuah .. Kiss setepek . HahA

11 comments:

Cik Nas :) said...

wahh dah tak lama la tu..hee..nasik minyak ^^

Cik Tia said...

ada impian nak kahwin bukan gatal tau :)

NinaAz said...

Hehe. Xlama da tuuuuuuu

Anonymous said...

yeessss dh taw dh saiz jari yeee hahahaha

Deqla Manjew said...

wahhh surprise gitu... mudah-mudahan apa yg diimpi jadi kenyataan..hihi...

diana said...

dia nak belikan cincin la.heheh

jaakechik said...

lamanya kak jaa tak singgah blog dedeq ni.... nampaknya skang ni blog dedeq dah totally berubah... 200 % gitu.... comeyyyy berganda2 dari dulu.... tahniah!

Sue PeLik said...

haiii anak daraaaa lama tak dnegar cerita kot. huhuhuhu. sihat ke?? oke ke?? bila nak makan nasik minyak neh?? huhuhu

Tinta Lana said...

Entah2..cincin nikah terus kot, hehehe :)

hainom OKje said...

Haha...yelah tu mesti nak cari cincin tunang tu.....Suka tengok Deq happy sekarang ni!

Cik Kay Jue said...

heheehe...