4 April 2013

SUNGGUH TERUJA

assalamualaikum ..

selamat petang dan selamat blogwalking semuanya ibu-ibu bapak-bapak .. semua yang ada di sini .. goyang yukkk .. aik aik .. hahaha .. lalala~

bangun je pagi tadi .. terus terkam tengok fb .. dan chek wall tengok ada satu pantun kot .. hahaha .. MAMAT yang cakap itu pantun .. tapi aku tengok macam syair je .. kuikui .. aku teruja .. teruja sebab selama ni aku tak pernah dapat ayat yang sungguh sungguh sungguh sungguh jiwang dan romantikaaa (bagi aku la kan) .. 

jom tengok apa yang MAMAT tulis ..

rindu bulan sang purnama..
rindu lg ke semek ku...

2 3 kucing berlari....
mane nk same semek ku sayangi

2 3 cinta terpantri...
akhirnye semek lah yg selame ini ku cari2...

2 3 aku happy sekali..
cinta semek akan ku kekalkan smpai mati
insyaAllah...

sekian saje pantun 5 kerat ku..

~ semek~♥~♥

siapa SEMEK ? kenapa SEMEK ? 

SEMEK tu adalah aku .. aku di panggil SEMEK sebab pakatan antara 2 manusia (AKU dan MAMAT) yang nak panggilan lain dari yang lain .. hokhok .. tu je pun .. 

ok sekian

* nak BLOGWALKING .. SUDI-SUDIkan diri anda untuk tinggalkan link BLOG kewh .. tocey tocey ..

7 comments:

Ahmad Fahmi said...

hehehe terbaikkk
♥♥♥♥♥♥
(Y)

Pykaa Pdott said...

Amboih sweetnye abg . Hahaha . Berpntun lg tuh . Hahaha .

||aLeaSaRa|| said...

hahhaha comel jer pggln semek tu 1st time dengar ^^

~AmyLiana86~ said...

mcm org pantai timur suka la pgil semek2 ni..hehe

hainom OKje said...

Semek tu gapo deq? Laling ke?

Nurul Najihah said...

wah _ wah _ wah untung nye dapat cik abg pandai berpantun ... romantik sungguh :)

confdeb said...

saya join juga http://macammacamcite.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html