3 December 2013

BERITA | Azab 10 minit ditoreh suami

Seremban: "Hanya Allah mengetahui kesakitan yang saya alami ketika suami mengelar pipi, dahi, bibir dan tangan saya dengan pisau lipat,” kata Nor Hafazalina Mohd, 30, yang menerima 80 jahitan akibat tindakan kejam suaminya itu.
Menurutnya, kejadian berlaku jam 5 petang Jumaat lalu di rumah mereka di Ampangan, di sini, selepas dia minta diceraikan kerana tidak tahan dengan sikap lelaki itu yang tidak bertanggungjawab dan kerap keluar masuk penjara. 
Nor Hafazalina berkata, suaminya yang berusia 30-an seperti naik hantu apabila mengelar muka dan tangannya lebih 18 kali biarpun dia meraung kesakitan dan merayu agar dikasihani. 

“Puas saya merayu supaya dia menghentikan perbuatan itu, namun dia bagaikan naik hantu apabila tangan kanan menoreh muka manakala tangan kirinya menarik rambut saya,” kata ibu kepada dua anak lelaki itu yang ditemui di wad sebuah hospital, di sini, semalam.
Foto
Nor Hafazalina
Menurutnya, dia meminta cerai daripada suaminya yang dikahwini hampir 10 tahun lalu selepas berasa seperti digantung tidak bertali dan terpaksa menumpang di rumah ibunya di Ampangan, di sini.


5 comments:

Unknown said...

Adoi pedihnya..sakitnya..azabnya..kejamnya..sedihnya..:(

dEdEQ dE wIshEs said...

@ NURSHAKIRA ABDUL HALIM : KEJAM GILER .. TAKUT LAK ASE ..

Ann Ishak said...

tak terkata sakitnya tu, sampai hati suaminya ye buat macam tu dekat isteri

♥♥ Cik Nur ♥♥ said...

aiyoooo!!! baca pon dah meremang bulu roma...kalau kita rasa cam ni...org yg menanggung apatah lagi kan

yanchii said...

nauzubillah