14 April 2015

Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare

Assalamualaikum .. 

Selama ni deq preggy ni .. selalu mengeluh sebab jerawat memang naik macam cendawan tumbuh lepas hujan .. hahaha .. alahan bak kata orang .. da macam-macam produk deq pakai untuk hilangkan jerawat dan parut kesan jari yang gatal nak usik .. tapi tak menjadik .. haish .. ada jugak pikir dan tercari-cari nak try produk ape untuk muke ni .. bila tengok kak mia buat giveaway ni .. deq tryla join .. mana tahu kot rezeki deq .. then jeng jeng jeng .. hahaha ..  antara 50 orang blogger tu .. deq terpilih .. yahoo .. hehe .. dapat jugak try guna .. 


Set ini terdiri daripada : 
MBH Whitening Booster Soap
~Mengalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
~Memperbaharui sel-sel kulit mati.
~Membantu menegangkan kulit.
~Mampu menghapuskan parut, jerawat dan jeragat.
~Membekalkan mineral , nutrisi dan asid amino.
~Merangsang pembaharuan dan penjanaan kulit serta pemburu radikal bebas.
~Berfungsi sebagai anti penuaan.
CARA PENGGUNAAN
Basahkan muka, campurkan pembersih dengan air sehingga berbuih, kemudian basuh muka dan leher secara urutan putaran dari bawah keatas. Bilas muka sehingga bersih dengan air. Disyorkan 2 kali sehari, pagi dan malam.

 MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream
~Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan.
~Menghilangkan parut jerawat dan jeragat yg tebal.
~Melembabkan dan menyegarkan wajah perbaiki tekstur kulit.
~Menjadikan tona lebih sekata,lembut dan berkilau.
CARA PENGGUNAAN
Sapukan dengan lembut keseluruhan kulit muka dan leher selepas membersihakn kulit waja di waktu    malam.

MBH Whitening Booster Day Cream
~Melindungi daripada sinaran  UV.
~Kulit Nampak cerah dan licin.
~Menegangkan  kulit wajah.
~menghilangkan parut jerawat dan jeragat.
~Melembut dan melicinkan kulit wajah.
~Menganjal dan menghaluskan kulit.
~Menyerikan waja kusam
~Wajah lebih sihat dan lebih muda.
CARA  PENGUNAAN
Sapukan dengan lembut keseluruh kulit muka dan leher selepas membersihkan kulit wajah.


Seawal 3 hari muka deq dah nampak perubahan .. jerawat mula mengecut dan Selama 1 bulan guna produk ni lak .. makin nampak perubahan .. 

Tak caya ? cuba nengok gambar kat bawah ni .. 

Gambar muka deq sebelum dan selepas menggunakan produk My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare 


Perubahan yang berlaku sebelum dan selepas pemakaian produk My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare yang deq nampak ..

Sebelum
  • KULIT muka nampak tak bermaya 
  • WARNA KULIT tak sekata
  • KULIT muka kasar
  • PARUT jerawat banyak disebabkan alahan tengah mengandung
Selepas
  • KULIT muka semakin berseri-seri
  • WARNA KULIT dah menjadi sekata 
  • LEMBUT dan LICINkan kulit muka
  • PARUT jerawat dah mula pudar dan ada yang dah hilang terus 
  • GALAKKAN pertumbuhan sel kulit baru

Kehebatan produk My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare   ni boleh :
  • Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit
  • Mampu menghapuskan parut, jerawat dan jeragat
  • Menyerikan wajah kusam
  • Melindungi daripada sinaran  UV.
  • Kulit nampak cerah dan licin.
  • Wajah lebih sihat dan lebih muda
  • Pencerahan seawal 3 hari



Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

# SUKA SANGAT SEBAB DIBERI PELUANG TUK MENCUBA PRODUK DARI My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare  NI .. 

TERIMA KASIH ^_^


12 comments:

nur ikaa said...

wahhh tahniah...sgt berkesan kan...yg best cream siang boley pakai dgn bedak..

nor nazliana said...

all the best yerr

yoorin melacolea said...

hi dear.. goodluck!! dari segmen yg sama jugak.. http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs-whitening-intensive-booster-skincare.html

Mila Hilas said...

tahniah deq..mmg nampak beza.parut jerawat yg hitam tu dh kurang

nik ros said...

bagus. berkesan tuk kulit awak

sha dhira said...

MMG NAMPAK LA PERUBAHAN DIA.. Tahniah2.. :D
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

Azney Shamsuddin said...

As salam

singgah sini


http://www.azneyshamsuddin.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs.html

Mia Liana said...

Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini di

http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster.html

Entri ini layak untuk ke peringkat seterusnya di

http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster_27.html

Keputusan akan diumumkan pada 11 Mei 2015.

Gud luck (^_^)

- Mia Liana -

Zana Hassan said...

Wah nampok berseri2 gitu..

Mia Liana said...

salam...

tahniah ya..

http://www.mialiana.com/2015/05/pengumuman-pemenang-giveaway-whitening.html

Mas Zull said...

assalamualaikum...tahniah2 yer...:)

nayfatimah rasyid said...

TAHNIAH awak pemenang utama contest ini ;)
mesti lepass ni bertambah putih gebus lagiii