21 May 2014

TUNANG | PROP

Assalamualaikum

Haila .. orang ber'PROP' .. aku pun nak ber'PROP' .. hahaha .. nak orderkan MAHAL la pulak .. rasa macam tak mampu sebab kalau buat SENDIRI habis dalam rm5 je .. (BAJET sendiri je) .. kihkih

Ok .. 

Memang aku mengaku .. TAK SANTEK .. hahaha . tapi alhamdulillah .. berjaya buat PROP idaman sendiri .. hahahaha

Jom tengok antara prop-prop yang TERCIPTA .. dan TER"AMBIL" kat laman web yang torbaik .. (LUPE link dah)



STILL dalam preparation

(buat guna tulisan TANGAN je .. hahaha . JIMAT punyer pasal)

# thank tuk akak SITI NURSIYAH sebab tolong PRINT kan dan siap bagi plastik untuk LIMINET tanpa mintak 1 sen pun ..






6 comments:

Jie said...

Wah wah comel apa. Berjimat itu bagus.

Ainur Athikah said...

cantiknya... :)

Nadia Johari said...

Kreatif dedeq..

SAMIQA ♥ said...

Cocomelnya !!! Jimat dan memuaskan !!
Nurrul pun tengah buat Booth nie.. huh memang mencabar..

husna zahidi said...

dah boleh buat sendiri, baik buat sendiri je kan..jimat pon jimat.. dan puas hati..:)

nurerna hazwani said...

Prop in the house.