25 March 2014

NEW YORK SKIN SOLUTION

Assalamualaikum

Alhamdulillah .. diberi kesempatan untuk menaip lagi kat blog kesayangan ni . hehe .

Hmmm .. malam tadi adik aku dapat panggilan daripada orang NEW YORK SKIN SOLUTION ni .. dan pagi tadi aku pulak yang dapat panggilan daripada orang NEW YORK tu .. fuhh ..

Ni perbualan aku dengan dia 

Aku : Hello 
NYSS : Saya VANESSA dari NEW YORK SKIN SOLUTION .. Boleh bercakap dengan WAN N .... K ... ?
Aku : Iye saya yang bercakap
NYSS : Cik dapat FREE rawatan muka kat NEW YORK SKIN SOLUTION .. cik sekarang kat mana ? Ada masalah muka tak ?
Aku : Ada kat TERENGGANU .. kenapa ye ? Muka saya ada jerawat pasir yang kecil-kecil tu ..
NYSS : Kami boleh buat rawatan kat muka cik .. Kalau syarikat NEW YORK SKIN SOLUTION yang terdekat di KUANTAN .
Aku : Kena cas pape tak masa buat rawatan tu ?
NYSS : Tak kena pun .. FREE je .. kecuali kalau cik berminat nak teruskan lagi rawatan dengan kami baru kami akan kenakan bayaran
Aku : Ok .. nanti pape saya bagitahu balik
NYSS : Ok .. nanti saya kol balik untuk compirmkan treatment cik ye .. 
Aku : Ok ..

then terus aku buatkan status kat FB 



THANX kawan-kawan sebab sudi bagi pendapat dan nasihat .. hehe .. ah .. memang takkan pergi dah .. takut .. nak NIKAH ni .. kang xde pulak duit . haha .. 


3 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Fiiiuuuhhhh kalau ena dapat call ni kena hati2. macam macam sekarang ni. MasyaAllah

Nur Madihah said...

nasib baik akak minta pendapat, kalau tak hikang duit macam tu je -_-

Liyliz said...

Tk pyh pg. Vanessa la yg call liz hr tuz liz da pg dek exctd nk cntik. Perh merah merah lps tu sminggu. Staff smua tkjut. If do hv prob with skin. Refer dr.ko dkt blog liz ada share prduk dan treatmnt dgn dr.ko