SeTiaP DeTiK aKu MeMiKiRKaNMu , SeTiaP DeTiK RiNDu MeRaCuNiKu , SeTiaP DeTiK TeRiNGaTKu PaDaMu ,SeTiaP DeTiK aPa TeRuS BeGiNi ..

LAMPU HIJAU

assalamualaikum ..

LAMPU HIJAU ? hehehe .. korung-korung .. alhamdulillah .. aku dan "MAMAT" da dapat lampu hijau dalam hubungan kami .. sekarang ni tengah GIGIH dalam proses kumpul duit untuk BERTUNANG dan seterusnya BERNIKAH .. insya allah jika di izinkanNYA .. 

MAAF .. entry pendek-pendek .. IDEA hilang sebab da lama tak luang masa kat BLOG . hehe .. 

+ cuba ceritakan pengalaman KORUNG yang da PERNAH lalui pengalaman BERTUNANG dan yang dah BERNIKAH .. hehe .. nak tahu ..

16 comments:

huny madu said...

alhamdulillah..moga segala yg diimpikan berjln lancar :)
huny xde pengalaman nk citer :(

Chic Na said...

semoga dipermudahkan deq. ;)

Crew Fathi said...

Wooooo... wooo.... Tahniaahhh.... Sure gumbira gilaaa... Waa.. bila la turn wa plak nieh.. x sabaqq.. Aiyak.. Apa2 pon tahniah la ya.. ^_^

azizah :) said...

Alhamdulilah dik... InsyaAllah jika ada niat ingin mendirikan masjid.. moga di permudahkan.. simpan duit k :)

Siti said...

alhamdulilah..smoga semua yg dirancang dipermudahkan olehnya.

nik ros said...

tahniah...moga urusan berjalan lancar. bahagia nyer dia skrang.hehe

Shida Radzuan said...

wahh bahagianya dia..alhamdllah syg :)

hainom OKje said...

Wah dapat lampu hijau lagi senang.... jaga hubungan itu ye Deq...tak yah bertunag lama-lama terus je nikah, baguslah kalau dah ada plan nak kumpul duit gitu!

Pykaa Pdott said...

Akak adik dah na brtnang . Untung laaa :) semoga bagia akak :)

Yan Ty said...

syukur alhamdulillah , restu kedua org tua dan moga berkekalan hubungan.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

amin.. akhirnya.. jgn bercinta lama2..

hainom OKje said...

Rindu Deq....Penyu Deq tu OKje letak dekat kunci keta... tiap2 hari okje bwak deq anto dan ambik anak dara 2 org tu ke sekolah....
huhu

Emas Putih said...

:)

jaakechik said...

ooo dah nak kawin ye dedeq ni... tahniah2x... kalau k.jaa dulu, bertunang 10 bulan jer... sbb tak sanggup nak tggu lama2.. mcm2 dugaan melanda, ada org nak masuk mintak laa, kekasih lama muncul kembali laa.... pastu masa tu la boleh kami perang besar, ala2 nak break gituuu..hihi.... alaaaa mcm2 lagi laa dugaannya masa alam tunang ni.... heee!

Ahmad Fahmi said...

semek dh nk kahwin.... alhamdulillah.....
mamat happy... hikhikhik
mamat mood
; koya...

Mrs Velentine said...

alhamdulillah