20 January 2015

PRODUK WAHDAH DELIGHT (CHOCO RICE) IN JAR

Assalamualaikum

Fuh .. berhabuk dah blog ni sebab dah lama tak hupdate .. haha .. lama betol tak ON lappy .. sebab ALAHAN preggy .. tapi seronok sebab PENGALAMAN baru .. yepeee ..

Oppps .. lari tajuk sudah .. kuikui ..

Ok ok .. deq nak tanya ni .. korung pernah makan tak  PRODUK WAHDAH DELIGHT (CHOCO RICE) ? Eh laa .. tak pernah lagi ke ? Ala ruginya korung .. CHOCO RICE ni yang ada biji-biji putih dan coklat melimpah ruah dalam JAR .. deq dah makan sekali tapi rasa nak makan berkali-kali .. hahahaha .. nak tahu tak kenapa ? sebab PRODUK WAHDAH DELIGHT (CHOCO RICE) ni bila dah sebati pun .. beras dia tetap ranggup .. YUMMY .. sedap tak terkata ..



Cara-cara penyediaan Choco Rice ni senang je :
  • Masukkan air panas di dalam bekas
  • Rendam Choco Rice di dalam bekas berisi air panas
  • Biarkan Choco Rice selama 5 minit sehingga coklat cair
  • Sedia untuk dimakan!
Disebabkan deq ni preggy dan selera makan macam-macam .. deq try makan CHOCO RICE ni dengan biskut tawar jagung .. hahaha .. sedap sangat .. CUBA korung try makan macam deq buat .. compirm tak cukup walaupun JAR tu yang besar ..

Korung nak tahu tak .. WAHDAH Delight sekarang ni sedang mencari Rakan Niaga di seluruh Malaysia bagi penjualan Choco Rice .. jadi .. sape-sape yang nak jadi AGENT untuk PRODUK WAHDAH DELIGHT ni .. boleh la try apply ..

Untuk jadi AGEN DROPSHIP WAHDAH DELIGHT ni adalah secara PERCUMA.
  • Anda tidak perlu mengeluarkan modal.
  • Anda tidak perlu beli stok.
  • Anda tidak perlu simpan stok.
  • Anda tidak perlu pos barang.
  • Anda tidak perlu banyak masa.
  • Tiada risiko!
PM atau WhatsApp kami di talian 016-772 4594 SEKARANG untuk maklumat lanjut! Hanya 50 agen DROPSHIP yang diperlukan. Jangan lepaskan peluang ini.

“KEISTIMEWAAN MENJADI RAKAN NIAGA WAHDAH DELIGHT” :
  • Setiap rakan niaga akan diberikan no. id tersendiri
  • PERCUMA bahan promosi bagi Rakan Niaga yang AKTIF
  • Maklumat anda akan disiarkan di majalah, media dan setiap medium pemasaran kami
  • Mendapat hadiah bulanan / tahunan yang menarik bagi Rakan Niaga yang PALING TINGGI JUALAN
  • Akan dibimbing cara-cara pemasaran dan bagaimana untuk melariskan produk
  • Pertanyaan tanpa had
“KEISTIMEWAAN PRODUK WAHDAH DELIGHT (CHOCO RICE)” :
- Produk baru yang menggegarkan pasaran online
- Keenakan yang tiada tandingan
- Pembelian berulang
- Permintaan tinggi
Oh ya sebelum deq terLUPA .. Promosi Set Combo Choco Rice masih berjalan!!! Cepat dapatkan Choco Rice anda dengan harga yang super duper MURAH ini. Promosi sah pada 17 jan - 31 jan 2015 .. 




Untuk dapatkan INFO yang lebih lanjut .. boleh SKODENG kat :
- Instagram : WAHDAH Delight Official
- Facebook : WAHDAH Delight Official
- Laman Web : www.WAHDAHDelight.com
- No. Hotline : 016 – 772 4594


2 comments:

Cik Ash said...

terliur tengok... nak kena cuba ni

Julia Jamaludin said...

sedapnye..meleleh air liur