2 November 2015

TAMAR COCOA RM22.00 1 PEK

Assalamualaikum ..

Jom ganti milo dengan TAMAR COCOA pulak .. sebelum jual .. ambe sendiri try dulu .. serius .. sejak ade anak ni .. selalu je risau .. kot susu badan takde .. hehe .. ada nurse suggest untuk ambil TAMAR COCOA sebagai minuman harian .. alhamdulillah .. selepas gantikan milo dengan TAMAR COCOA ni dah tak risau pasal tu .. 1 keluarga ambe minum ..

BERMINAT BOLEH WHATSSUP 0133458296 

ANTARA KHASIAT TAMAR COCOA NI ..
  • Anti stress
  • Anti oksidan
  • Anti penuaian
  • Anti keradangan
  • Penjagaan kulit
  • Masalah Anemia
  • Kesihatan jantung
  • Meransang minda
  • Menguatkan tulang
  • Kawal tekanan darah
  • Membanyakkan susu ibu
  • Kawal kerosakan sel dan tisu
  • Proses tumbesaran kanak-kanak



TAHUKAH ANDA?
  • KURMA membantu proses pembesaran , merangsang minda kanak-kanak serta perkembangan otak bayi
  • KURMA dengan zat besi sangat sesuai bagi orang yang ada masalah ANEMIA (kekurangan sel darah merah)
  • KANDUNGAN salasiat (sejenis zat yang menyerupai aspirin) dalam kurma didapati boleh bertindak seperti ubat kerana ia mampu mencegah pembekuan darah dan juga bertindak sebagai anti keradangan serta menurunkan tekanan darah . Malah ia juga boleh menjadi ubat penahan sakit dan demam
  • KAYA dengan khasiat protein , serat , glukosa , vitamin A & C , sodium serta potassium
  • POTASSIUM dalam kurma penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan dan meningkatkan sistem pertahanan badan
  • KOKO melambatkan proses penuaan
  • KOKO meningkatkan kebolehan mengatasi tekanan
  • KOKO apabila dicampur dengan susu dan gula akan menjadi minuman berkhasiat

 BELUM CUBA BELUM TAHU .. APA LAGI .. JOMLA BELI ^_^


2 comments:

Hero Borneo said...

macam best je produk nie..nak cuba juga kalau peluang

Asma Rosli said...

Jom melawat blog saya dgn entri baru
http://mylittlepinkbloggie.blogspot.my/2015/11/beezskin-product.html