4 June 2012

: : SeGMeN : PeNCaRiaN BLoGGeR FoLLoWeR BaWaH 500 : :

assalamualaikum semua ..
perghhh .. da tengok tajuk post aku kat atas tu ? mesti lah da kan kan ? hehehe ..
hehehe .. baru first time nak join segmen ni .. ye la .. kekadang cemburu gak tengok follower blogger ni banyak-banyak .. hohoho .. biasa la .. manusia .. xkan pernah lari dari perasaan tu kan kan ? hahaha .. ok ok .. da cukup aku melalut .. kembali kepada segmen ..

Syarat-syarat
- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik]
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini
- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
- Nyatakan bilangan follower anda
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang
- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)
- hantar link entri anda ke ruangan komen
  Link entri BUKAN link BLOG
  hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi


385 FOLLOWER



24 comments:

fera said...

done folo sini

dEdEQ dE wIshEs said...

fera : THANX DEAR ^_^

MISS Z BERCELOTEH said...

TQ sebab join ..

miss z follower ke 392 :)

✿ amey ✿ said...

; follow u back. thanks :)

Liyana yan said...

sye dah follow sini.. tq sbb follow :)

dEdEQ dE wIshEs said...

MISS Z BERCELOTEH / ✿ amey ✿ / Liyana yan : SAME2 DEAR .. N MEKASIH GAK POLLOW SY ALEK ..

Yana Hani said...

dari segmen yg same... follow balik eh.. sye da follow sini :) http://anisdiarylife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

dah follow sini dri segmen yg same,follow sy blik tau

http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

shichi7nana said...

Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html. jom jom http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html and jom mng byk hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

amira said...

dari segmen yang sama

http://vlitemiera.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama.. sudah follow..
sudi2lah ke blog saya.. ^_^

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

*followers ke 409

Ayuni Yusop said...

dari segmen yang sama..
bw here + done follow(411#),hit me back k!!^^
btw,you have an awesome blog!!suka bw kat sini..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yg sama.
done follow awk.
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com/

thank..

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
MuinkSnikerdoodle

tak salah kalau berkawan kan ;)
My Facebook
My Twitter

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Alya Maisarah said...

Hello. Alya datang sini dari segmen yang sama. Jom lawat blog Alya pulak. :)

http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

KC said...

salam kenal... da follow awak.. =)
dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

dEdEQ dE wIshEs said...

THANX TUK POLLOWER BLOG SY .. ADE MASE T SY G JENGUK2 K .. BUSY SKNG NI .. XSEMPAT LAGI .. WINK3 ..

mirul aar said...

Salam Kenal. Dari Segmen yang sama, Segmen Miss Z. Done follow! :)

http://www.aarmirul.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Nurmaisarah Azmi said...

follow you.. dari segmen sama
http://sararose-93.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html